Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

 

 

 

Tandarts Niemantsverdriet staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Sinds medio 2011 wordt in Tandartspraktijk Niemantsverdriet gewerkt aan het kwaliteitssysteem. “Praktijk op Orde” staat voor kwaliteitsbevordering in de tandheelkundige zorgsector wat inhoudt dat gewerkt wordt aan voortdurende kwaliteitsverbetering.  Een tandartspraktijk  met dit “Praktijk op Orde” keurmerk heeft intern de zaken goed op orde en stelt de patiënt principieel centraal en werkt aan continue verbetering van de zorg – en dienstverlening.

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.