Onze praktijk

Wij streven ernaar om kwalitetief hoogstaande tandheelkundige zorg te verlenen aan onze patienten. Om dit te kunnen realiseren werken wij met goed opgeleide medewerkers, kwalitatief goede apparatuur en volgen wij de richtlijnen op het gebied van tandheelkunde, hygiene- en infectiepreventie en de algemene wet- en regelgeving.

In de algemene tandartspraktijk proberen wij u zoveel als mogelijk is te ontzorgen door breed pakket aan dienstverlening aan te bieden.
In onze praktijk werken wij met drie tandartsen, een tandarts in opleiding een een tandartsassistente.
U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht, zoals:

* periodieke contrôles
* cariës / vullingen
* wortelkanaalbehandelingen
* mondhygiëne
* bleken
* kronen en bruggen

Digitaal vervaardigde kronen

Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, werken wij sinds 2016 met de nieuwste techniek voor het vervaardigen van een kroon of inlay!
Met het systeem van Ditare wordt het gebit gescand; vervolgens wordt er een kroon of inlay ontworpen met een perfecte pasvorm die binnen enkele uren kan worden geplaatst. Deze digitale techniek heeft een aantal voordelen, zoals dat de patiënt niet meer hoeft te ‘happen’, maar ook hoeft er geen noodvoorziening meer te worden aangebracht zoals dat wel gebeurt bij het vervaardigen van een traditionele kroon.
Deze nieuwe techniek kunnen wij u aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Bekijk hier het instructiefilmpje waarin wij u laten zien wat dit nieuwe systeem inhoudt.

Wilt u nadere informatie over ons en onze specialisaties, neemt u dan gerust contact met ons op!
Onze balieassistentes staan u graag te woord.