Tanden bleken

Bleken, een commerciele behandeling voor fotomodellen?

Waarom denken veel Nederlanders dat witte tanden alleen gvoorbehouden zijn voor de modellen in de glossy bladen? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is, een groot deel van onze site is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit.

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van je tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

Over het algemeen kunt u zelf de tanden thuis bleken met bleeklepels en bijbehorende bleekgel of met bleekstrips. Thuis bleken met behulp van een bleeklepel is een zeer betrouwbare en veilige manier gebleken om tanden witter te maken! De werkzame stof in de bleekgel is carbamyde peroxide en samen met een op een maat gemaakte bleeklepel verkrijgbaar bij uw tandarts.

-NIEUW-

Sindskort kunnen wij u ook aanbieden om thuis te bleken met bleekstrips. Deze bleekstrips plakt u nauwgezet op de tanden gedurende minimaal 2 uur. Deze methode is een goed alternatief voor thuis bleken met bleeklepels. Het bleken van uw tanden met strips kunnen wij u aanbieden voor slechts
€ 95,-!

Uw tanden zijn ook op een ander manier mooier te maken. U wilt wittere en mooiere tanden? Of misschien zijn uw tanden beschadigd of verkleurd door oude restauraties? Door gebruik te maken van facings (veneers) van composiet of van porselein kan uw gebit in een nieuw jasje gestoken worden. Zie ook de patientenfolder : “facings” elders op deze site.